• New
  • -20 %
Промоция! Аксесоари за шайби под налягане Дискова захранваща шайба Приспособление за почистване на повърхности с въртящи се струи под високо налягане за почиства?

Промоция! Аксесоари за шайби под налягане Дискова захранваща шайба Приспособление за почистване на повърхности с въртящи

BGN 94.00
BGN 117.95

Брой продукти
Продуктът е наличен

Времето за защита изтича : Когато приключим с времето за изпращане, ако периодът на защита на продукта изтече, моля, удължете периода на защита на продукта сами или се свържете с нас, моля, не отваряйте спора директно. Ако артикулите са повредени, трябва да се свържем с тях в рамките на 24 часа от получаването. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3cm. Ние няма да приемем никакви артикули с миризми (perfume. Ако артикулът е във ваше притежание повече от 7 дни, той се счита за използван и ние няма да ви върнем възстановяване или замяна. По някакви лични причини (изберете неприязън или вече не ми е необходим този продукт), купувачът ще носи отговорност за зарядното устройство за връщане. Тези такси са отговорност на купувача. Вносни мита : Данъците и таксите не са включени в цената на артикула или таксите за доставка.Промоция на тялото! Аксесоари за миячи под налягане Приспособление за почистване на повърхността за почистване на дискове с въртящи се струи под високо налягане за почистване на ВЕНТИЛИРАНА ГЛАВА : Отворите в горната част на диска подпомагат изтичането на въздух и създават сила надолу, за да се предотврати повдигането. Ние сме честни продавачи, няма да ви оставим да претърпите загуба. Води до закъснения в логистиката. Когато покажете вашата хубава снимка в нашата зона за обратна връзка, моля изпратете съобщение, кажете ни, следващата поръчка се свържете с мен, ще бъде допълнителни изненади Въпрос : Как мога да проследя колета си? О : Можете да проследявате колета си на следния уебсайт, като използвате вашия номер за проследяване : www. Ако вашата логистична информация пристигне в местната пощенска станция : Ако местната пощенска служба не се свърже с вас, моля, свържете се с местната пощенска служба възможно най-скоро, за да получите пакета си.

Подробни спецификации

Произход :
CN (Произход)
Тип градински пистолет за вода:
Дюзи

Свързани продукти